Esti aici      Acasă   /   PRODUSE  /   Adezivi monocomponenți și bicomponenți

Adezivi monocomponenți și bicomponenți

Adezivii poliuretanici au un număr nelimitat de aplicații în producția industrială, unde sunt apreciați pentru aderența excelentă la diverse materiale, rezistența ridicată a sudurii și prelucrarea ușoară și adaptarea la condițiile de producție în schimbare. 

Proprietățile lor permit lipirea eficientă a materialelor atât de diverse în ceea ce privește structura și compoziția, cum ar fi vata minerală și tabla, cum ar fi spuma elastică și țesătura , precum și talpa pantofului și partea superioară a acestuia.

Oferta noastră include diverse soluții de sisteme adezive dezvoltate în ceea ce privește proprietățile dorite și condițiile de procesare ale destinatarului. Avem adezivi monocomponenți și bicomponenți cu reactivitate diferită și o îmbinare mai mult sau mai puțin spumată.

Un lider în izolare
Densitate după pulverizare aprox. 12 kg / m3

Sistem cu celule deschise pentru izolarea mansardelor. Datorită utilizării celor mai noi tipuri de catalizatori, sistemul se caracterizează printr-un miros redus în timpul pulverizării .. Clasa de inflamabilitate E
Densitate după pulverizare aprox. 40 kg / m3

Se caracterisează printr-o duritate ridicată în raport cu densitatea, precum și o suprafață netedă. Datorită conținutului ridicat de Solkane 365/227, are proprietăți izolante foarte bune. De asemenea, este rezistent la contracție și fisurare a spumei la diferite tempera
Densitate după pulverizare aprox. 50 kg / m3

Sistem conceput pentru izolarea fundațiilor. Versiune economică a sistemului de acoperiș cu densitate redusă și rezistență la foc, menținând în același timp o rezistență ridicată la compresiune.
Densitate după pulverizare aprox. 60 kg / m3

Se caracterizează printr-o duritate foarte mare și o suprafață foarte netedă, ceea ce este important atunci când spuma este protejată cu vopsea. Datorită conținutului ridicat de Solkane 365/227, are proprietăți izolante foarte bune. De asemenea, este rezistent la contra
Densitate după pulverizare aprox. 600 kg / m3

Sistemul este aproape ne-spumat cu o structură foarte dură și este ideal pentru armarea componentelor din ABS și PMMA
Cere
Să ne întrebăm

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să folosiți formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în termen de 24 de ore despre solicitarea primită.