Adezivi monocomponenți și bicomponenți

Adezivii poliuretanici au un număr nelimitat de aplicații în producția industrială, unde sunt apreciați pentru aderența excelentă la diverse materiale, rezistența ridicată a sudurii și prelucrarea ușoară și adaptarea la condițiile de producție în schimbare. 

Proprietățile lor permit lipirea eficientă a materialelor atât de diverse în ceea ce privește structura și compoziția, cum ar fi vata minerală și tabla, cum ar fi spuma elastică și țesătura , precum și talpa pantofului și partea superioară a acestuia.

Oferta noastră include diverse soluții de sisteme adezive dezvoltate în ceea ce privește proprietățile dorite și condițiile de procesare ale destinatarului. Avem adezivi monocomponenți și bicomponenți cu reactivitate diferită și o îmbinare mai mult sau mai puțin spumată.

Vezi galeria foto

Pune-ne o întrebare

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați folosind formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în 24 de ore despre cererea primită.

logo Birou Ultrapur
numar de telefon
+48 61 415 29 82

biuro@ultrapur.pl
Scrieți cum vă putem ajuta
Primul nume si ultimul nume
Numar de telefon
Adresa de email
Cod din imagine
*Datele introduse în formularul de contact vor fi prelucrate pentru a răspunde la întrebarea trimisă. Więcej informacji w Polityka Prywatności.