Sisteme de spumă integrate și flexibile formate

O aplicație interesantă a poliuretanului este așa-numita spumă integrală care are un strat de piele gros și durabil fiind în același timp flexibil din interior. Astfel de caracteristici permit producerea diferitelor elemente de utilitate care combină estetica, confortul și o senzație de înaltă calitate. În tehnologia de spumă integrală sunt fabricate majoritatea volanelor auto, tetierelor, cotierelor și șezuturile scaunelor de laborator și industriale.

O aplicație interesantă este și producerea de șele pentru biciclete și saltele pentru mesele de operație. Compania noastră dedică linia de produse Ultrapol IS acestui tip de aplicație. Un grup separat este format din spumă flexibilă, care este o alternativă exclusivă la spuma flexibilă tăiată din blocuri. Produsul ia naștere prin turnarea poliuretanului în matrița care este forma finală a șezutului, în acest fel turnarea după matriță oferă utilizatorului un sentiment perfect de confort. Folosim această tehnologie în producția de scaune auto.

Ultrapol E este o linie dedicată spumei flexibile turnate.

Vezi galeria foto

Pune-ne o întrebare

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați folosind formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în 24 de ore despre cererea primită.

logo Birou Ultrapur
numar de telefon
+48 61 415 29 82

biuro@ultrapur.pl
Scrieți cum vă putem ajuta
Primul nume si ultimul nume
Numar de telefon
Adresa de email
Cod din imagine
*Datele introduse în formularul de contact vor fi prelucrate pentru a răspunde la întrebarea trimisă. Więcej informacji w Polityka Prywatności.