Avantajele spumei Ultrapol RG 03/10

Izolația casei realizată cu spuma Ultrapol RG 03/10 aduce multe beneficii:
 
Primul: Spuma Ultrapol RG 03/10 se distinge printr-o aderență foarte bună. Se lipeste de toate tipurile de substrat: beton, scânduri, căpriori, membrane. (Acest lucru are un impact asupra faptului că clădirea izolată cu spumă Ultrapol RG 03/10 este etanșă din punct de vedere acustic și, mai presus de toate, vântul, care poate găsi cel mai mic spațiu și este în mare parte responsabil pentru răcirea încăperilor, nu mai este periculos.) Clădirea izolată cu spumă Ultrapol RG 03/10 este rezistentă la vânt și fonic. Vântul, care poate găsi cel mai mic spațiu și este în mare parte responsabil pentru răcirea încăperilor, nu mai este periculos cu o astfel de izolație.
În al doilea rând: Sistemul catalitic utilizat în formula de spumă Ultrapol RG 03/10 permite spumei să crească calm și uniform chiar și în timpul aplicării sale. Straturile așezate una peste alta aderă strâns una la alta. Acest lucru minimizează formarea orificiilor și golurilor. Acest lucru are un impact semnificativ asupra izolației. Cu cât celulele din spumă sunt mai mici, mișcarea convectivă a dioxidului de carbon și a moleculelor de aer este limitată la un spațiu mai mic. Acest lucru împiedică conducerea căldurii, afectează indicele lambda și eficiența întregului strat de izolație.
În al treilea rând: Diverse lucruri se întâmplă pe parcursul mai multor ani de utilizare a unei clădiri: acoperiș găurit sau viscolul. Aici, o alegere foarte bună se dovedește a fi spuma Ultrapol RG 03/10, care se distinge prin absorbție foarte scăzută a apei. Spuma Ultrapol RG 03/10 plasată pe apă poate pluti pe aceasta timp de mai multe săptămâni fără absorbția capilară a apei în interiorul spumei. Dacă îi oferim condițiile potrivite, spuma Ultrapol RG 03/10 se usucă foarte repede, chiar și atunci când este umedă și, ceea ce este important, nu își schimbă forma și dimensiunile. Suntem siguri că după uscare, spuma Ultrapol RG 03/10 continuă să-și îndeplinească funcția.
În al patrulea rând: Componentele utilizate pentru producerea spumei Ultrapol RG 03/10 au fost atent selectate în ceea ce privește mirosul și emisia de compuși volatili. Toate provin de la producători europeni de renume care operează în conformitate cu liniile directoare REACH. Spuma Ultrapol RG 03/10 nu emite un miros neplăcut atunci când este aplicată, iar încăperea izolată poate fi utilizată după o ventilație rapidă (nu miroase în timpul aplicării și încăperea poate fi folosită imediat după izolare).
Ultimul argument pentru alegerea spumei Ultrapol RG 03/10, dar unul dintre cele mai importante este rezistența la foc. Spuma Ultrapol RG 03/10 are clasa de inflamabilitate E. Ce înseamnă aceasta? Spuma arde când este pusă o sursă de foc, dar se stinge în câteva momente după stingerea acestuia.
Pe scurt, fiecare spumă, indiferent de producător, oferă o izolație mai bună decât cea utilizată în mod tradițional. Desigur, există creaturi care sunt îndrăgostite de vechea metodă de izolare. Acestea includ, de asemenea, șoareci și jderi care sapă coridoare și își fac cuiburile în aceasta. Din motive care nu sunt pe deplin explicate, acestor creaturi nu le place poliuretanul și evită mansardele izolate cu spumă. 
Pune-ne o întrebare

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați folosind formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în 24 de ore despre cererea primită.

logo Birou Ultrapur
numar de telefon
+48 61 415 29 82

biuro@ultrapur.pl
Scrieți cum vă putem ajuta
Primul nume si ultimul nume
Numar de telefon
Adresa de email
Cod din imagine
*Datele introduse în formularul de contact vor fi prelucrate pentru a răspunde la întrebarea trimisă. Więcej informacji w Polityka Prywatności.