DESPRE COMPANIE

Compania Ultrapur a fost înființată în 2013. Persoanele angajate în prezent în companie au mulți ani de experiență în industria poliuretanului și sunt specialiști în crearea, producția și implementarea produselor adaptate nevoilor clientului.


Ultrapur este o companie producătoare și comercială, toate sistemele vândute fiind fabricate în Polonia. Are facilități de producție care permit producția și livrarea de bunuri către client chiar și în 3 zile. Tuna din forțele importante ale companiei sunt tehnologii angajați în Ultrapur .

Cunoștințele lor și mulți ani de experiență sunt necesare atât în ​​implementarea sistemelor, cât și în cooperarea continuă cu service-ul. Obiectivul companiei este de a fabrica sisteme din poliuretan de înaltă calitate care să îndeplinească cerințele clienților, o cooperare tehnologică strânsă cu clienții, service exemplar și livrare rapidă. În prezent, compania Ultrapur produce sisteme de izolație, sisteme pentru spumă integrală, sisteme din poliester pentru producerea tălpilor, adezivi poliuretanici cu unul și două componente.

 

Vezi galeria foto

Pune-ne o întrebare

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați folosind formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în 24 de ore despre cererea primită.

logo Birou Ultrapur
numar de telefon
+48 61 415 29 82

biuro@ultrapur.pl
Scrieți cum vă putem ajuta
Primul nume si ultimul nume
Numar de telefon
Adresa de email
Cod din imagine
*Datele introduse în formularul de contact vor fi prelucrate pentru a răspunde la întrebarea trimisă. Więcej informacji w Polityka Prywatności.