Esti aici      Acasă   /   INFO  /   DESPRE COMPANIE

DESPRE COMPANIE

Compania Ultrapur a fost înființată în 2013. Persoanele angajate în prezent în companie au mulți ani de experiență în industria poliuretanului și sunt specialiști în crearea, producția și implementarea produselor adaptate nevoilor clientului.


Ultrapur este o companie producătoare și comercială, toate sistemele vândute fiind fabricate în Polonia. Are facilități de producție care permit producția și livrarea de bunuri către client chiar și în 3 zile. Tuna din forțele importante ale companiei sunt tehnologii angajați în Ultrapur .

Cunoștințele lor și mulți ani de experiență sunt necesare atât în ​​implementarea sistemelor, cât și în cooperarea continuă cu service-ul. Obiectivul companiei este de a fabrica sisteme din poliuretan de înaltă calitate care să îndeplinească cerințele clienților, o cooperare tehnologică strânsă cu clienții, service exemplar și livrare rapidă. În prezent, compania Ultrapur produce sisteme de izolație, sisteme pentru spumă integrală, sisteme din poliester pentru producerea tălpilor, adezivi poliuretanici cu unul și două componente.

 

Un lider în izolare
Densitate după pulverizare aprox. 12 kg / m3

Sistem cu celule deschise pentru izolarea mansardelor. Datorită utilizării celor mai noi tipuri de catalizatori, sistemul se caracterizează printr-un miros redus în timpul pulverizării .. Clasa de inflamabilitate E
Densitate după pulverizare aprox. 40 kg / m3

Se caracterisează printr-o duritate ridicată în raport cu densitatea, precum și o suprafață netedă. Datorită conținutului ridicat de Solkane 365/227, are proprietăți izolante foarte bune. De asemenea, este rezistent la contracție și fisurare a spumei la diferite tempera
Densitate după pulverizare aprox. 50 kg / m3

Sistem conceput pentru izolarea fundațiilor. Versiune economică a sistemului de acoperiș cu densitate redusă și rezistență la foc, menținând în același timp o rezistență ridicată la compresiune.
Densitate după pulverizare aprox. 60 kg / m3

Se caracterizează printr-o duritate foarte mare și o suprafață foarte netedă, ceea ce este important atunci când spuma este protejată cu vopsea. Datorită conținutului ridicat de Solkane 365/227, are proprietăți izolante foarte bune. De asemenea, este rezistent la contra
Densitate după pulverizare aprox. 600 kg / m3

Sistemul este aproape ne-spumat cu o structură foarte dură și este ideal pentru armarea componentelor din ABS și PMMA
Cere
Să ne întrebăm

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să folosiți formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în termen de 24 de ore despre solicitarea primită.