Sisteme pentru producerea tălpilor

Compania Ultrapur are o vastă experiență în producția și implementarea sistemelor pentru producerea tălpilor de încălțăminte.În oferta noastră veți găsi sisteme din poliester atât în ​​versiunea de vară cu densitate redusă, cât și în versiunea tipică de iarnă cu foarte mare rezistența la îndoire la temperaturi sub negative.

Ceea pe ce punem un mare accent este și factorul de abraziune care definește parțial viața tălpii și, în consecință, a pantofului finit. Un grup separat de produse sunt sistemele pentru producerea încălțămintei de lucru, produse atât prin metoda de turnare, cât și prin injecție directă. Tălpile fabricate sunt rezistente la alcalii și acizi, uleiuri și derivați din petrol, astfel încât sunt folosite în cele mai exigente condiții de utilizare.

 

Vezi galeria foto

Pune-ne o întrebare

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați folosind formularul de contact. Vom încerca să trimitem un răspuns în 24 de ore despre cererea primită.

logo Birou Ultrapur
numar de telefon
+48 61 415 29 82

biuro@ultrapur.pl
Scrieți cum vă putem ajuta
Primul nume si ultimul nume
Numar de telefon
Adresa de email
Cod din imagine
*Datele introduse în formularul de contact vor fi prelucrate pentru a răspunde la întrebarea trimisă. Więcej informacji w Polityka Prywatności.